Tulkošanu no latviešu valodas uz angļu valodu nodrošina Tilde Tulkotājs Tilde
Tulkošanu uz citām valodām nodrošina Google Tulkotājs
Lietotājiem
Lietotājiem
Cesvaines pils un muižas komplekss.Nurmuižas pils
Latvijas Piļu un muižu asociācija
Unikālais piļu un muižu kultūras mantojums sevī glabā vērtības, atklājot jaunas un jaunas liecības par savas patības apzināšanos. Saglabājamas un nododamas nākamajām paaudzēm kā sociālekonomiskās izaugsmes potenciāls

Notikumi

Izaicinājums nav atbilst tikai pašreizējām prasībām, bet arī tām, kas būtu nākotnes projektos, lai kādās formās tie nāktu.
Notikumu kalendārs
Tuvākie pasākumi
Jaunmoku pilī atklās mākslinieces Anda_abstract gleznu izstādi “BŪT MEŽĀ Jaunmoku pilī”
Š.g. 2. martā plkst. 14:00 Jaunmoku pilī atklās mākslinieces, abstraktā ekspresionisma pārstāves Anda_abstract gleznu izstādi “BŪT MEŽĀ Jaunmoku pilī” – par skaistajiem Latvijas mežiem un unikālo Jaunmoku pili. Izstādes atklāšanas pasākumā būs tikšanās ar pašu mākslinieci un muzikāli priekšnesumi par meža tēmu Jura Patrika izpildījumā.
Lasīt vēl
NACIONĀLAIS TEĀTRIS ŠLOKENBEKĀ! "Tik mīla vien!"
NACIONĀLAIS TEĀTRIS ŠLOKENBEKĀ!
"Tik mīla vien!" 25.maijā 19:00 Šlokenbekas muižas lielajā zālē.
Izrāde divos cēlienos
Bulvārteātra spožā komēdija jau vairāk nekā desmit gadus aizrauj ar viegliem, asprātīgiem dialogiem, spraigiem, negaidītiem sižeta pavērsieniem izteikti mūsdienīgā vidē, kur modernās tehnoloģijas ir ne tikai laikmeta zīme, bet arī aktīvs konflikta virzītājspēks. Ar četrdesmitgadnieku rutīnas saēstām savstarpējām attiecībām, kas šodien stājušās visaptverošās, taču par vecmodīgu uzskatītās mīlestības vietā.
Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/139397
Kā arī uz vietas Šlokenbekas muiža iepriekšpārdošanā, No plkst 10:00- 16:00
Neskaidrību jautājumos zvani- 25995540, 29904147
 
Lasīt vēl
LATGALES PODNIEKU DIENU IZSTĀDES ATKLĀŠANA
Šogad Latgales podnieku dienu, kas norisinās jau 43. reizi, vadmotīvs ir puorinīks, kas caur satikšanos, domu un ideju apmaiņu sasaista meistarus un viņu talanta cienītājus, aicina redzēt, sajust un svinēt Latgales mālu, kas ir arī Latvijas Kultūras kanona sastāvdaļa.Šopavasar Latgales podnieku dienu galvenie pasākumi paredzēti 26. un 27. aprīlī. Podnieku dienu ietvaros Latgales Kultūrvēstures muzejā notiks zinātniski pētnieciskā konference par lietišķās mākslas jautājumiem. Šogad konferences tēma ir – “Mālā ierakstītais mantojums”. Latgales podnieku dienu ceplis tiks kurināts Rēzeknes novada Ozolaines pagastā keramikas darbnīcā "Cukrasāta".Podnieku dienu galvenās izstādes atklāšana Lūznavas muižas “Kulturys škiunī” notiks svētdien, 28. aprīlī, plkst. 12:30.Latgales podnieku dienas organizē:Rēzeknes novada pašvaldība,TLMS "Rēzeknes apriņķa pūdnīki",Latgales Kultūrvēstures muzejs.Sadarbībā ar: TLMS „Latgale” (Daugavpils), A.Paulāna TLMS (Rēzekne), Lūznavas muižu.
Lasīt vēl
2017.11.14 datuma notikumi
CMS v.2.2 © ITrisinājumi.lv 2017, RixtelLab 2014

Mājas lapu izstrādāja ITrisinājumi.lv. Rixtel Lab.